Prima pagină Autoturisme şi Suv-uri i20 Probleme i20

Probleme i20

Modernă

Mesaj necitit 31 Iul 2015, 11:29

Mesaje: 1
Tipul: i20
Capacitatea cilindrică: 1248
Combustibil: benzina
Anul fabricaţiei: 2011
Buna tuturor!
As vrea sa va intreb ce probleme ati avut cu aceasta masina.
Eu o am din 2011, in primul an a stat in garaj, abia apoi am inceput sa o folosesc. Am in jur de 40 000 km parcursi cu ea, si problemele au fost de la inceput. Mai intai, telescoapele defecte din fabricatie, anul trecut o problema la o punte care facea legatura cu alternatorul si din cauza caruia mi s-a terminat bateria (am fost cu ea la un nene care se ocupa de alternatoare, a sudat-o si mi-a zis ca nu o sa mai am probleme). acum 3 saptamani, nu mi-a mai pornit masina (se auzea ca si cum nu avea benzina),asta la 2 minute dupa ce am oprit-o. am dus-o la un service unde au zis ca e un releu, au reparat-o, a mers fara probleme, i-am facut si revizia; mecanicul de acolo mi-a spus ca ar mai fi ceva probleme cu bateria (probabil ca si data trecuta, la alterantor).
ieri, aceeasi problema, la 30 secunde dupa ce am oprit-o, nu a mai vrut sa porneasca. am dus-o la un alt service, unde au zis ca e pompa de benzina. ma costa 1400 lei sa o fac, cu tot cu manopera, pompa originala. Mecanicul a zis ca e din cauza ca am mers cu ea cu prea putina benzina in rezervor, si cu caldurile care au fost zilele astea (am inteles ca racirea se face prin benzina); ce-i drept, nu prea ii fac plinul, si s-a mai intamplat sa merg cu becul aprins de cateva ori. acum, ca si data trecuta, mi-a murit masina dupa ce am pus benzina in ea, becul fiind aprins (am pus vreo 6-7 litri)
Toata lumea ma sfatuieste sa scap de ea si sa-mi iau alta masina. Ce parere aveti?

ps. scuze pt termeni, nu prea ma pricep, am transmis ce am inteles si eu de la mecanici

Mesaj necitit 31 Iul 2015, 12:35
Dannyboy Avatar utilizator
Site Admin
Site Admin

Mesaje: 5659
Localitate: Bucuresti
Tipul: i30
Capacitatea cilindrică: 1,6/115 CP
Combustibil: Motorina
Anul fabricaţiei: 2007
Status: Urăsc jigodiile!

Ai cam multe probleme cu ea. Vino duminica la intalnirea de la Sala Polivalenta (orele 12.00) sa arunc si eu un ochi si sa discutam niste lucruri, care sunt convins ca te vor interesa.


Înapoi la i20

cron