salut
asa cum spune si anuntul
cumpar jante aliaj hyundai i10 2008 - originale
foto cu i10-le meu in momentul de fata https://www.dropbox.com/s/5dl47l240j4av6h/IMG_0510.JPG
foto cu jantele pe care le caut aici, acesta este un model din 2009
dar cu nimic diferit de al meu, cred ca doar oglinzi vopsite http://www.carsind.com/my_dir/236_0.jpg
daca stiti unde as putea gasi asa ceva v-as fi recunoascator
multumesc anticipat
cumpar jante aliaj hyundai i10 2008 - originale
-
ultrak
- Membru

- Tipul: i10
- Capacitatea cilindrică: 1100
- Combustibil: benzina
- Anul fabricaţiei: 2008
-
Dannyboy
Re: cumpar jante aliaj hyundai i10 2008 - originale
Pe la noi n-am gasit, doar aici.
Am o intrebare: de ce neaparat originale, si de ce neaparat acel model?
Am o intrebare: de ce neaparat originale, si de ce neaparat acel model?
-
ultrak
- Membru

- Tipul: i10
- Capacitatea cilindrică: 1100
- Combustibil: benzina
- Anul fabricaţiei: 2008
da acesta este modelul, pacat ca are doar una, asa am mai gasit si eu tot in UK dat tot o singura bucata.
de ce modelul acesta? mie unul imi place foarte mult cum sunt facute, se potrivesc cu designul automobilului.
nu prea imi place sa schimb fata de cum a fost gandita de producator, stiu sunt o gramada de alte modele si firme
cu siguranta mai bune dar parerea mea este cu cat mai aproape de ce a vrut "autorul" cu atat mai bine, customizarea
nu este intotdeauna lucrul cel mai bun.
de ce modelul acesta? mie unul imi place foarte mult cum sunt facute, se potrivesc cu designul automobilului.
nu prea imi place sa schimb fata de cum a fost gandita de producator, stiu sunt o gramada de alte modele si firme
cu siguranta mai bune dar parerea mea este cu cat mai aproape de ce a vrut "autorul" cu atat mai bine, customizarea
nu este intotdeauna lucrul cel mai bun.
-
Dannyboy
Aici e o chestie. E vorba de lucrul vazut prima data. Avem tendinta de a considera acel lucru „original”. Pana la urma este viziunea unui designer. Ce-ar fi sa devii propriul tau designer? Pune-ti amprenta ta, viziunea ta, orice lucru poate fi, daca nu perfectibil, macar transformabil. Intra intr-un configurator de jante (gasesti o multime) si joaca-te cu programelul ala. S-ar putea sa ai o alta opinie. Oricare ar fi, e a ta si ti-o respect.