Instalatie electrica Accent LC 2005

Economică
Post Reply
cotete
Membru
Membru
Tipul: LC/BD1
Capacitatea cilindrică: 1341
Combustibil: benzina
Anul fabricaţiei: 2005

Instalatie electrica Accent LC 2005

Unread post by cotete »

Va salut! Nu stiu daca am postat unde trebuie avind in vedere ca sunt membru nou in forum dar am nevoie de ajutor si anume detin de citeva zile un Accent benzina 1341 cm LC din 2005 si nu-mi functioneaza dezaburirea lunetei spate si cred ca e comuna cu oglinzile,proiectoare ceata moarte si lampa spate de ceata. Va rog a ma ajuta cu o schema a tabloului de sigurante si poate cu amabilitatea vreunui coleg, instalatia electrica a masinii , senzori motor etc,etc. Va multumesc !!!!
Dannyboy

Re: Instalatie electrica Accent LC 2005

Unread post by Dannyboy »

Ceea ce doresti nu vei gasi. Tot ce ai enumerat mai sus trece prin sigurante. Nu ai de facut decat sa le verifici. Pe capacul cutiel de sigurante vei gasi schema si semnificatiile fiecarei sigurante. Vei gasi de asemeni si o penseta de plastic cu care vei extrage sigurantele. Care e arsa o vei vedea usor, are puntea intrerupta. O pui in lumina si o depistezi.
O sa caut si un manual al masinii, in caz ca nu-l ai. In el ar trebui sa gasesti si tabloul de sigurante.
Hai ca am gasit partea de intretinere.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
cotete
Membru
Membru

Unread post by cotete »

Va multumesc frumos insa in legatura cu panoul de sigurante nu voiam sa merg la 'ghici' totusi o sa incerc. Cu respect, o zi buna !!
Dannyboy

Ai panoul de sigurante cu toate informatiile in fisierul atasat. Spor la treaba.
cotete
Membru
Membru

Unread post by cotete »

Va multumesc pentru ajutor, intradevar am gasit o siguranta arsa de 10 amp, am inlocuit-o, s-a rezolvat insa nu reusesc sa-i dau de cap cu dezaburirea lunetei, toate sigurantele sunt ok,ledul din buton nu se aprinde, sa fie acest buton defect ? Sau vreun fir pe traseu pina in spate 'impuscat', cum scot butonul sa ma uit in spatele lui etc etc ?? O zi buna !
Dannyboy

Pana sa scoti butonul, e mai usor sa verifici daca ai tensiune la rezistenta lunetei. Fa rost de un voltmetru si fa masuratoarea la conexiunile firelor. Daca ai tensiune, nasol, s-a dus rezistenta. Daca nu ai, abia atunci verifici si butonul. Ar fi bine inainte de toate astea sa mai verifici o data sigurantele.
cotete
Membru
Membru

Unread post by cotete »

Buna ziua. Am revenit cu rezolvarea problemei pe care o aveam si anume dupa cum banuiam in spatele butonului dezaburire luneta, am gasit un dezastru, fire taiate,izolate , mufa cuplare buton lipsa, numai un 'meserias' bun poate face asa ceva. Cu aparatul de masura le-am luat pe fiecare in parte,masa,pozitie,etc, etc , am folosit papuci mici pentru buton si acum functioneaza foarte bine. Va multumesc, o zi buna !!! Se poate inchide!
Dannyboy

Faptul ca ai postat rezolvarea iti face cinste. Sunt destui care intra numai cand au probleme sau in perioada reviziilor, intreaba, primesc raspuns, si ADIO! Adio pana data viitoare.
Nu se inchide nimic. Poate cineva mai doreste sa aduge ceva la acest topic.
cotete
Membru
Membru

Unread post by cotete »

Va salut cu respect, aveti perfecta dreptate,mii de scuze.....!!!!!
Post Reply