Conducte servo

Business Class
Post Reply
HuluTm
Membru
Membru
Tipul: santa fe
Capacitatea cilindrică: 2.4
Combustibil: benzina
Anul fabricaţiei: 2003

Conducte servo

Unread post by HuluTm »

Salutare.Sunt posesor a unui hyundai santa fe 2.4 4x4 benzina. Am o problema cu 2 conducte pentru uleiul servo.am fost cu masina la mecanic și mi-a zis ca numai la reprezentanta hyundai găsesc astfel de piese(locuiesc în germania și nu am prin apropiere astfel de service)am vorbit în românia la un magazin si-a mi-a spus ca au nevoie de o serie depe acele conducte , Una din conducte pleacă din bidonul de ulei servo (după furtun) și duce pana sub radiator iar ce-a de-a 2 de sub radiator pana sub motor unde se îmbină
cu o garnitura și alta conducta,dacă mă poate ajuta cineva cu acele seri pentru conducte va rog mult
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Dannyboy

Re: Conducte servo

Unread post by Dannyboy »

Asa, la repezeala. Te ajuta cumva linkul asta?
Sau asta.
HuluTm
Membru
Membru

Unread post by HuluTm »

Mulțumesc .dar ce nr au conductele ? Eu nu pot sa-mi dau seama
Dannyboy

Ar fi bine sa dai un print la planse si sa te duci cu ele la mecanic. Sa puna el degetelul ala miraculos pe piesa de care e nevoie. Desi, sincer sa fiu, ala e mecanic de aragazuri, sau eventual roabe. Un service care se respecta iti spune de ce piesa ai nevoie. Sau cel putin p-aci pe la noi cam asa e.
HuluTm
Membru
Membru

Unread post by HuluTm »

El mi-a spus ca e prima oară când se baga într-un santa fe și nu ști exact care sunt conductele potrivite,dacă nu reușesc sa-mi zică cineva concret seria ,singura posibilitate e sa merg la o reprezentan
ta hyundai
Dannyboy

Am inteles.
Din pacate, nici expunerea ta si nici fotografia nu ma ajuta sa-ti dau un raspuns corect. O sa mai caut cate ceva.

Revin.
Din ce am aflat, cam astea sunt toate conductele din sistemul servodirectiei.
5754326300 HOSE-RETURN
5751026201 TUBE AND HOSE ASSEMBLY PRESSURE
5756226500 TUBE ASSEMBLY RETURN
5754226300 HOSE-POWER STEERING OIL RETURN
5755126300 COOLER TUBE ASSEMBLY POWER STEERING TRG.

Ia fiecare cod in parte si fa o cautare ca sa potrivesti codul cu piesa care te intereseaza.
Post Reply