Romania_83_TomTom_2015.09_151019.fbl
Asa se intituleaza fisierul.
Si vad ca la toate hartile e la fel. N-am bagat de seama daca e toata Europa.
GPS
- andreiusca
- Membru Platina
- Tipul: i10
- Capacitatea cilindrică: 1,1
- Combustibil: Benzina
- Anul fabricaţiei: 2008
Re: GPS
Danny, eu de acu' 2 ani am pus IGO pe tel.. iar anu' trecut am mers prin Scandinavia cu el...
Si noi tot din 2015 avem hartile. Dar nu le punem pe toate, ca sunt prea multe si nu le folosim .
Si noi tot din 2015 avem hartile. Dar nu le punem pe toate, ca sunt prea multe si nu le folosim .
- eco_ionut
- Membru Platina
- Tipul: Logan
- Capacitatea cilindrică: 1,5l
- Combustibil: Motorina
- Anul fabricaţiei: 2006
Cauta pe OLX. Pt Mitsubishi sunt baieti care cu 50 lei iti pun ultimile harti. Imposibil sa nu gasesti si pt modelul tau.Razica wrote:sunt foarte curios din ce an sunt hartile. eu pe gps ul dedicat am hartile din 2013 si deja ma gandesc cum sa fac sa le updatez.
Bafta
- Razica
- Membru Bronz
- Tipul: i30
- Capacitatea cilindrică: 1.6L/126 cp
- Anul fabricaţiei: 2011
cand am zis gps dedicat m-am referit la cel cu ventuza si cu alimentare de la bricheta masinii.
al meu ruleaza igo dar nu stiu exact cine face hartile...am vazut mai nou ca au aparut pt igo update cu harti de la Here. o sa arunc un ochi pe gps zone sa vad exact cum pot face update ul.
al meu ruleaza igo dar nu stiu exact cine face hartile...am vazut mai nou ca au aparut pt igo update cu harti de la Here. o sa arunc un ochi pe gps zone sa vad exact cum pot face update ul.
- Razica
- Membru Bronz
- Tipul: i30
- Capacitatea cilindrică: 1.6L/126 cp
- Anul fabricaţiei: 2011
m am documentat si am vazut ca igo ul foloseste acuma harti de la here, care au aparut pe gps zone pt 2016Q2.
dannyboy cum routeaza cu hartile de la tom tom?
dannyboy cum routeaza cu hartile de la tom tom?