Hyundai coupe din 1999 inmatriculat pe bulgaria acte valabile pana in decembrie 2011 cu posibilitate de prelungire ,se ofera procura si/sau contract traducere legalizata. Motor benzina 16L 16v 116cp ; are piele, geamuri el , jante, piele, oglinzi electrice aer conditionat functioneaza de nota 10, etc. ; 270000km model RD1
Masina a suferit un accident recent din care au rezultat urmatoarele avarii :
- stop dreapta spart -se inlocuieste
- aripa dreapta spate infundata - se indreapta si se vopseste
- bara spate un pic stearsa - se rezolva cu polish sau vopsita , in functie de preferinte
pe langa precizarea de mai sus , tin sa mentionez ca masina are si capul de planetara de pe partea dreapta uzat si butonul de semnalizare avrii defect.
masina se da asa cum este 1500 euro negociabil sau o pot repara dar atunci pretul va fi 1900 euro putin negociabil
nu gasesc cum se adauga poze(momentan nu am decat poze din inainte de accident dar voi face si um arata in stadiul actual) asa ca cine doreste informatii si poze ma poate contacta la :
shm3ny_laur3ntzyu@yahoo.com
072611591
Vand hyundai coupe urgent
- shm3ny
- Membru

- Tipul: coupe/tiburon
- Capacitatea cilindrică: 1600
- Combustibil: petrol
- Anul fabricaţiei: 1999
- Bog54
- Membru Platina

- Tipul: i30
- Capacitatea cilindrică: 1,6/122 CP
- Combustibil: Benzina
- Anul fabricaţiei: 2008
- Status: Omul de serviciu
Re: Vand hyundai coupe urgent
Pe încercate. Lasă omul interesat să formeze la nimereală, din maximum de 10 încercări, s-o nimeri una. Sau poate dă cu banul şi îi iese 
- RaiMaN
- Membru Bronz

- Tipul: Sportage
- Capacitatea cilindrică: 1.7
- Combustibil: Diesel
- Anul fabricaţiei: 2017
Si daca nu lipseste ultima cifra? Va las pe voi sa calculati cate variante sunt 
-
Dannyboy
Ia nu mai calculati voi nimic. O sa-si indrepte omul greseala.
Ar fi bune niste poze. Cel mai usor e sa le urci pe Photobucket, nu mai ai probleme cu redimensionarea lor.
Ar fi bune niste poze. Cel mai usor e sa le urci pe Photobucket, nu mai ai probleme cu redimensionarea lor.
- eco_ionut
- Membru Platina

- Tipul: Logan
- Capacitatea cilindrică: 1,5l
- Combustibil: Motorina
- Anul fabricaţiei: 2006
Gata cu Off ca nu se mai intelege nimik din topicul omului.
- shm3ny
- Membru

pana gasesc butonul de edit daca gasesc asa ceva , numarul de telefon este: 0726115961 (deh caldura asta isi spune cuvantul si graba); si pentru rautacios totusi mai exista si alta cale de contact acolo si chiar si pe forum adica PM-ul;
pozele nu am deocamdata din inainte de accident si nu cred ca intereseaza pe cineva sa le vada pe acelea , mai importante ar fi unele actuale care imediat cum o sa ajung acasa o sa le fac . multumesc pentru "interes"
pozele nu am deocamdata din inainte de accident si nu cred ca intereseaza pe cineva sa le vada pe acelea , mai importante ar fi unele actuale care imediat cum o sa ajung acasa o sa le fac . multumesc pentru "interes"
- shm3ny
- Membru