Tulcea
-
Gladiator
Re: Tulcea
Care vrei sa vizitezi Tulcea.....maine...........
........ca eu plec maine de dimineata pe la 3.30......... 
- Radu_dac
- Membru Platina

- Tipul: i30
- Capacitatea cilindrică: 1,4L
- Combustibil: benzina
- Anul fabricaţiei: 2011
Drumuri bune.....
-
Gladiator
Multumesc .....Radu_dac wrote:Drumuri bune.....
-
Gladiator
Am fost la Tulcea......rezolvat......
........venit asera, obosit.....
.......
Si azi la dans...........
.....cu bateriile incarcate..... 
Si azi la dans...........
.....cu bateriile incarcate..... -
Gladiator
AM SOFER......DE LA FABRICA.........
-
Gladiator
Gladiator wrote:.......
...............
.................care vrei sa ma insotesti maine la ....CONSTANTA......TULCEA........BUCURESTI.
AM SOFER......DE LA FABRICA...................
Dupa aproximativ....650 km ......m-am intors si eu pe acasa......
- andreiusca
- Membru Platina

- Tipul: i10
- Capacitatea cilindrică: 1,1
- Combustibil: Benzina
- Anul fabricaţiei: 2008
Gata.. ma duc si eu la Tulcea.. Acest week-end ma duc sa vizitez si eu...
Cam cat dureaza drumul ???? Asa aproximativ ????
Ma gandesc la ruta: A1 pana la Cernavoda -> Tulcea
-
Dannyboy
As zice sa-ti treaca de A1. Du-te prin Buzau-Slobozia. Drumul e perfect si nu e aglomeratie.
- andreiusca
- Membru Platina

Si cat dureaza drumul ????
- andreiusca
- Membru Platina

Hmmm.. ma gandeam ca daca merg pe A1, dureaza mai putin. Ma gandesc pana maine..
Sarut-mana Danny!
Sarut-mana Danny!
-
Dannyboy
Am plecat cu Bogdan tot asa, intr-un weekend, am preferat prin Urziceni. Pe drum la radio au spus ca A2 e aglomerat. Peste putin timp se blocase din cauza unui accident in lant, asa ca politia redirectiona pe la Fetesti. Am avut noroc ca plecasem devreme, aglomeratia se forma in urma noastra. Acum ai la ce sa te gandesti 
- andreiusca
- Membru Platina

Pai.. eu sper sa nu mai fie lume multa pe A2, cel putin nu maine. Ca as vrea sa ajung si eu pana in 10 seara
Stii ca ma misc incet, incet.. si pe A2 prind viteza.. sunt cu vantul in spate.. 
-
Gladiator
Traseul este urmatorul......BUCURESTI - A2....PANA LA DRAJNA......SLOBOZIA.....TANDAREI......POD GIURGENI.....CIUCUROVA-la intersectie faci stanga spre Tulcea....poti face si dreapta dar ocolesti......CATALOI ...intersectie faci la stanga.......TULCEA ORAS.......
TIMP....2.30- 3 ORE.........ACUM DEPINDE CUM PUI TALPA PE ACCELERATIE.....
ITI DORESC DRUM BUN.........
TIMP....2.30- 3 ORE.........ACUM DEPINDE CUM PUI TALPA PE ACCELERATIE.....
ITI DORESC DRUM BUN.........
-
Gladiator
andreiusca wrote:Gata.. ma duc si eu la Tulcea.. Acest week-end ma duc sa vizitez si eu...
OCOLESTI . CU TRASEUL ASTA......
Acum nu mai sunt concedii......sau pleaca lumea la mare.......camionagii au restrictie pe A2...de vineri ora 24.....pana duminica ora 24
- andreiusca
- Membru Platina

@Danny : Plec azi, pe la 5.00. Cred ca o sa merg asa cum a zis Gladiator (cam la aia ma gandeam si eu ieri.. )
@Gladiator : ai dreptate, pana la Cernavoda n-are sens sa merg.. de la Drajna, o luam de drumul "vechi". Si nu, nu sunt eu aia care o calca..
Baieti ce pot sa zic, multumesc de informatii... si sper sa ma distrez si eu la fel de mult ca voi pe acolo....
@Gladiator : ai dreptate, pana la Cernavoda n-are sens sa merg.. de la Drajna, o luam de drumul "vechi". Si nu, nu sunt eu aia care o calca..
Baieti ce pot sa zic, multumesc de informatii... si sper sa ma distrez si eu la fel de mult ca voi pe acolo....
- andreiusca
- Membru Platina

Am fost si eu la Tulcea.. bifat pe lista locurilor din Romania unde nu ajunsesem pana acum.
Ce pot sa zic, frumusel oraselul, micut... curat si organizat. Mi-a placut foarte mult sistemul occidental de taxare in parcari si de vanzare bilete pentru transportul in comun (impresionata as zice.. nu vazusem decat in vestul tarii).
De mancat, n-am mancat peste pe acolo caci se pare ca nus tim sa gasim locuri bune prin oras
si sincer mi-era si teama de apa de Dunare.. wow murdara mai este.. 
Am fost si sa incercam sa vedem Dunarea mai de aproape, eventual ceva din Delta, insa aveam putin timp, eram doar 2.. si nici nu ne plac sacalii care vor sa te ia pe sus sa te duca la o plimbare scumpa pe Dunare. Am zis pas si am incercat sa ne plimbam pe malul apei, insa era prea multa mizerie ca sa fie placuta plimbarea.. asa dar, am vazut Dunarea, ne-a placut locatia insa mizeria facut de oameni ne-a dezamagit. SI nici nu am gasit o dugheana decenta unde sa mancam. Trist, dar adevarat.
Oricum, una peste alta, la primavara voi incerca din nou sa merg prin zona.. Sulina sau Sf Gheorghe... sigur va fi mai bine.. merg mai spre Delta
Ce pot sa zic, frumusel oraselul, micut... curat si organizat. Mi-a placut foarte mult sistemul occidental de taxare in parcari si de vanzare bilete pentru transportul in comun (impresionata as zice.. nu vazusem decat in vestul tarii).
De mancat, n-am mancat peste pe acolo caci se pare ca nus tim sa gasim locuri bune prin oras
Am fost si sa incercam sa vedem Dunarea mai de aproape, eventual ceva din Delta, insa aveam putin timp, eram doar 2.. si nici nu ne plac sacalii care vor sa te ia pe sus sa te duca la o plimbare scumpa pe Dunare. Am zis pas si am incercat sa ne plimbam pe malul apei, insa era prea multa mizerie ca sa fie placuta plimbarea.. asa dar, am vazut Dunarea, ne-a placut locatia insa mizeria facut de oameni ne-a dezamagit. SI nici nu am gasit o dugheana decenta unde sa mancam. Trist, dar adevarat.
Oricum, una peste alta, la primavara voi incerca din nou sa merg prin zona.. Sulina sau Sf Gheorghe... sigur va fi mai bine.. merg mai spre Delta