Pentru conformitate: tin cu Steaua cu mult inainte de a castiga Cupa Campionilor.
Astazi, la ce loc ocupam, e chiar o corvoada pasiunea asta

Păi ce să spunem la un meci de rahat.Geopel wrote:Bancuri nu, pastilute nu, macar aici ceva.
Scor 0-1, penalty controversat. Nici o impresie?...
Florin, Radu, Dan, Dan Paul, Bogdan... unde sunteti fratilor?.... E dumunica! (...v-ati ramolit...)

Radule, nu comentez prea mult dar nu cred ca te-am facut intr-un fel anume. Ai folosit cuvantul "oi" de 5 ori in aceasi idee si asa cum stiu ca o gluma se face doar o singura data, de 5 ori duce spre jignire. Stiu ca asa sunteti toti dinamovisti, voi radeti doar de "oile" vecinului cand se ineaca, dealtfel este singura voastra bucurie in fotbal. Fii sigur ca este singurul comentariu pe care il mai ai de la mine pe acest topic.Radu_dac wrote:Mi-am spus parerea odata si am fost catalogat drept frustat,de aceea am evitat sa mai postez aici.Ca dovada si acum nu-i nici-o scofala ca "oile" au castigat cu un "pinalti", asa-i viata merge inainte.Nu vreau sa-l citez pe George,dar astept ziua cand vor recunoaste si oierii cate oi au furat,ca numai noua ni se pun in carca asfel de acuzatii - restu' si in special "oile"nici n-au auzit de asa ceva. (cum era vorba aia - nici punga de hartie cu mii de euro n-am vazut,nici gura nu mi-o zis minciuna - halal si de cap sa le fie).Si poate se gasesc ceva oi sa ne explice de ce si cum a pierdut DINAMO campionatul in fata clujului, a unirii urziceni si a otelului .