Aerul conditionat trebuie reparat
-
mibas
- Membru

- Tipul: accent
- Capacitatea cilindrică: 1341
- Combustibil: benzina
- Anul fabricaţiei: 2005
Aerul conditionat trebuie reparat
Salut. Mai nou am pierdut freonul la ac pe conducta. Locuiesc in zona colentina si as avea nevoie de un sfat unde ma pot duce sa repar ac si sa mi si sudeze si conducta. Si un pret mai bun. im poate recomanda cineva un service?
-
Dannyboy
Re: Aerul conditionat trebuie reparat
Doar ca opinie. Nu cred ca vreun service se complica sa sudeze/astupe vreo fisura. Tevile sunt dintr-un aliaj de aluminiu, deci trebuie sudura in argon. Ca service (daca masina nu mai e in garantie) poti alege orice atelier specializat in AC. In ultima vreme au facut investitii in aparatura destul de buna. Singura problema e sa cunoasca cantitatea de agent frigorific ce trebuie bagata. Si sa fii atent sa inlocuiasca si uleiul din agregat.
Daca ai fi stat prin zona defavorizata Rahova te-as fi indrumat catre Interauto Tech. Mi-au schimbat agentul frigorific si uleiul si totul e in regula.
Daca ai fi stat prin zona defavorizata Rahova te-as fi indrumat catre Interauto Tech. Mi-au schimbat agentul frigorific si uleiul si totul e in regula.
-
mibas
- Membru

- Tipul: accent
- Capacitatea cilindrică: 1341
- Combustibil: benzina
- Anul fabricaţiei: 2005
cat te a costat toata operatia?
-
Dannyboy
90 lei, anul trecut prin octombrie, parca.
Domnul Georgescu, managerul service-ului, are pregatire in Korea, la Hyundai Motors. Il cunosc de 4 ani, e un tip extraordinar, adevarat profesionist.
Domnul Georgescu, managerul service-ului, are pregatire in Korea, la Hyundai Motors. Il cunosc de 4 ani, e un tip extraordinar, adevarat profesionist.
- andreiusca
- Membru Platina

- Tipul: i10
- Capacitatea cilindrică: 1,1
- Combustibil: Benzina
- Anul fabricaţiei: 2008
Si eu am probleme cu AC-ul
. Se pare ca pierd pe undeva ceva, caci anu trecut am pus freon, acum nu mai am si eu nu-l prea folosesc ca ma doar de la el. Iar acum, adica in ultimele 2 luni scoarte si un zgomot cam ciudat, ca si cum are o fisura undeva.
Ma intreb daca Intertech lucreaza sambata ? Sau sa ma orientez la service in Brasov ? Danii, stii ceva ?
Ma intreb daca Intertech lucreaza sambata ? Sau sa ma orientez la service in Brasov ? Danii, stii ceva ?
-
Dannyboy
Stiu. Nu lucreaza sambata.
Cand ai facut lucrarea la AC, ti-a schimbat si uleiul din compresor?
Ac-ul trebuie folosit macar la saptamana, din cauza unor garnituri care se deterioreaza tocmai din cauza neutilizarii. In cazul asta, problema e mai complicata la tine, trebuie depistate si inlocuite garniturile cu probleme.
Cand ai facut lucrarea la AC, ti-a schimbat si uleiul din compresor?
Ac-ul trebuie folosit macar la saptamana, din cauza unor garnituri care se deterioreaza tocmai din cauza neutilizarii. In cazul asta, problema e mai complicata la tine, trebuie depistate si inlocuite garniturile cu probleme.
- andreiusca
- Membru Platina

- Tipul: i10
- Capacitatea cilindrică: 1,1
- Combustibil: Benzina
- Anul fabricaţiei: 2008
Sincer nu stiu, atunci cand am fot la revizie mi-au umplut si AC-ul freon. Nu stiu ce altceva au facut ca nu am intrebat.. nici de freon nu intrbeasem initial, dar au observat ei ca e cam cald la mine in masina.
O sa incerc sa fac o programare de revizie la un service in Bv si o sa ii rog sa se uite si la AC. In Bucuresti nu cred ca ajung decat vinerea seara..