Foarte tare ,incepusem sa imi fac griji
Eu nu am mai facut chestia asta de mic ,cand ma duceam pe la bunici ,undeva la Prut la granita cu Moldova.....ehh
Acolo erau doua balti private ,cred ca aveam vreo 13-14 ani ,eram cu un amic,am plecat de acasa fiecare cu cate doua bete de stuf frate, linia facuta cu ce trebuie,nailon,ac,pluta..alea.alea + elementele de gratar si 2l de vin de persoana

asta cu gandul ca mai luam bere cand ajungem prin centrul comunei si sa mituim paznicul
Ce credeti ca s-a intamplat?

nu ne imbatasem,noi chiar vroiam sa prindem peste ,ei bine da ,si vinul se incalzise ....pe draq nu am prins nimic ...zic hai sa dam in Prut ca poate prindem ''somnul'' cel mare>>>
Prutul era revarsat dupa niste ploi,dupa ce s-a prins acul in niste buruieni ,era si putin vant ,am scapat si batul ala din mana,fiind o mare avere la varsta respectiva am inotat dupa el

)
Timpul trecea si ''somnul cel mare nu mai venea''
In 100 m era un tip cu o plasa din aia ,am un ''lipsus acum'' e de la feteasca asta demi-dulce ce o savurez acum ....navod? mmm nu nu cred ca e navod:))) whatever
L-am abordat,avea ala un sac de carasel ,si am intrat in afaceri
I-am dat vinul si ne-am ales cu 2kg de peste ..sa aratam ca am facut treaba adevarata...nu vreti sa stiti ce s-a intamplat cu ei pana acasa ....sau vreti?