Buna tuturor

Economică
Post Reply
Andrei Cismar
Membru
Membru
Tipul: Accent
Capacitatea cilindrică: 1.4
Combustibil: benzina
Anul fabricaţiei: 2001

Buna tuturor

Unread post by Andrei Cismar »

Salut tuturor!
Stiu ca sunt umpic offtopic dar vreau sa va anunt ca nu mai sunt posesor de Hyundai.
Tocmai ieri am plasat masina unui om de milioane si a trecut inca o zi in care am facut o persoana fericita.Fericitul posesor este mai aproape de locul de bastia a acestui forum,adica din Pitesti.Imi cam pare rau ca am vandut "hoitul"(banuiesc ca multi dintre voi nu stiti ce inseamna :bounce ) dar am avut o ocazie de neratat.Cand oamenii au nevoie disperata de bani vand bijuterii la pretu de nimic.Acum sunt posesorul unui vw golf 4,2004,model pacific,cu toate dotariile incluse pe modelul acela si sunt multumit de el :-BD .
Stiu ca am fost cam absent pe forum dar am placerea sa va multumesc pentru tot ajutorul oferit,sfaturi si toate cele.Sunteti niste oameni deosebiti.Imi pare rau ca orasul meu natal nu a fost cel putin mai aproape de al vostru,si ca nu v-am cunoscut face to face,dar mi-a facut mare placere sa va cunosc,asa cel putin in mod virtual.Oricum nu o sa-mi sterg contul de pe acest forum si o sa mai intru cel putin odata pe saptamana sa vad ce noutati sunt.
Inca odata va multumesc pentru toate sfaturile date si pentru ca v-am cunoscut.
Cu stima,
Andrei Jr. forum.gif forum.gif
Bog54
Membru Platina
Membru Platina
Tipul: i30
Capacitatea cilindrică: 1,6/122 CP
Combustibil: Benzina
Anul fabricaţiei: 2008
Status: Omul de serviciu

Re: Buna tuturor

Unread post by Bog54 »

Andrei, nu prea ştiu ce să zic, dacă este bine sau rău că l-ai vândut, tu ştii mai bine, dar pot să-ţi spun că indiferent de ce auto îţi vei lua, eşti binevenit în continuare pe acest forum şi poate vreodată, nu se ştie, vom avea şi ocazia să ne întâlnim.
Baftă în alegerea ce o vei face! :-BD
Post Reply