Dupa cum spune si titlul, vand urmatoarele :
Shiftere Shimano Revoshift SL-RS35 3x7 - sunt ca noi ,nu au zgarieturi, merg perfect - 35ron
Mansoane cauciuc(moi,placute la atingere) albastre, scurte( pentru shiftere revoshift),cumparate din decathlon - sunt ca noi,nu au crapaturi,rupturi - 15 ron
Protectie pentru cadru - noi noute - am doua bucati - 12 ron bucata
Coarne negre, noi, nemontate, au vreo 2-3 mici zgarieturi de la transport - 15ron.
Masoanele si shifterele au fost demontate de pe bicicleta mea din motiv de upgrade si se dau doar la pachet 50ron.
Vand piese pentru biciclete
- dan_paul
- Site Admin

- Tipul: i30
- Capacitatea cilindrică: 1.4/109 CP
- Combustibil: Benzina
- Anul fabricaţiei: 2008
Vand piese pentru biciclete
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- dan_paul
- Site Admin

Re: Vand piese pentru biciclete
Shiftere Shimano Revoshift SL-RS35 3x7 - sunt ca noi ,nu au zgarieturi, merg perfect - 32ron
Mansoane cauciuc(moi,placute la atingere) albastre, scurte( pentru shiftere revoshift),cumparate din decathlon - sunt ca noi,nu au crapaturi,rupturi - 12 ron
Protectii pentru cadru - noi noute - mai am o singura bucata - 12 ron bucata
Coarne negre, noi, nemontate, au vreo 2-3 mici zgarieturi de la transport - 12ron.
Masoanele si shifterele au fost demontate de pe bicicleta mea din motiv de upgrade.Acum le vand si separat la preturile de mai sus sau la set : 40ron.
Mansoane cauciuc(moi,placute la atingere) albastre, scurte( pentru shiftere revoshift),cumparate din decathlon - sunt ca noi,nu au crapaturi,rupturi - 12 ron
Protectii pentru cadru - noi noute - mai am o singura bucata - 12 ron bucata
Coarne negre, noi, nemontate, au vreo 2-3 mici zgarieturi de la transport - 12ron.
Masoanele si shifterele au fost demontate de pe bicicleta mea din motiv de upgrade.Acum le vand si separat la preturile de mai sus sau la set : 40ron.
- dan_paul
- Site Admin

Re: Vand piese pentru biciclete
Au mai ramas :
Protectie pentru cadru - noua - 12 ron
Protectie pentru cadru - noua - 12 ron