Noi Schimburi

Economică
Post Reply
tavy88
Membru
Membru
Tipul: accent
Capacitatea cilindrică: 1398
Combustibil: benzina
Anul fabricaţiei: 2006

Noi Schimburi

Unread post by tavy88 »

Salut.

As vrea si eu sa ma ajutati cu nijte informatii. AM facut 67000km pana acum cu masina (Am luat-o cu 64000km la bord) si in momentul cand am luat-o am schimbat distributia, fara pompa de apa si uleiul de motor+ filtru.

Puteti sa imi spuneti si mie cam la ce intervale (numar de km) mai trebuie schimbate:

- bujii si alte consumabile. Ma intereseaza pentru ca sunt cam paranoic mi'e asa drag de ea si as vrea sa am grija de ea (sa fac schimburile ca la carte).

Ce ma sfatuiti din propria experienta.

PS: Mai am o intrebare: la hyundai accent, cine are -- are un buton de Trip, am tot cautat sa gasesc ce anume face dar tot nu reusesc sa gasesc. Cand apas apar 2 moduri la bord : A si B cu un nr de km. Sper sa ma lamuriti si pe mine.

Multumesc
Dannyboy

Re: Noi Schimburi

Unread post by Dannyboy »

Ai manualul masinii? In el ai tot ce iti trebuie, intervale de revizii, schimburi consumabile, inclusiv functionarea Tripului.
Freelancer
Membru Bronz
Membru Bronz
Tipul: Accent
Capacitatea cilindrică: 1.5
Combustibil: CRDI
Anul fabricaţiei: 2008

Unread post by Freelancer »

Daca tii butonul apasat se reseteaza la 0. Prin urmare ai 2 posibilitati A si B de a masura cati km ai facut.
tavy88
Membru
Membru
Tipul: accent
Capacitatea cilindrică: 1398
Combustibil: benzina
Anul fabricaţiei: 2006

Unread post by tavy88 »

Freelancer wrote:Daca tii butonul apasat se reseteaza la 0. Prin urmare ai 2 posibilitati A si B de a masura cati km ai facut.
Am inteles ms:)
Post Reply