instalatie electrica

Post Reply
Gigi 74
Membru
Membru
Tipul: Accent
Capacitatea cilindrică: 1300
Combustibil: benzina
Anul fabricaţiei: 2000

instalatie electrica

Unread post by Gigi 74 »

Salutare,ma poate ajuta cineva cu un raspuns,...nu am pozitie si nici un bec la bord nu se aprinde,nu stiu care sig.este,am controlat vizibil.mentionez am un hyunda accent,benzina din 2000 patru usi.Multumesc.
Gigi 74
Membru
Membru
Capacitatea cilindrică: 1300
Combustibil: benzina
Anul fabricaţiei: 2000

Re: instalatie electrica

Unread post by Gigi 74 »

Multumesc ptr.nimic...am văzut că toți cei ce au citit mesg.au fost"binevoitori"...ASTA E...NEPĂSAREA ROMÂNULUI.
ilie_v
Membru Platina
Membru Platina
Capacitatea cilindrică: 1399
Combustibil: Benzina
Anul fabricaţiei: 2008
Status: "Education is the most powerful weapon which you can use to change the world."

Unread post by ilie_v »

Salut,

Nu stiu ce raspuns asteptai tu.

Din fraza:
<<nu am pozitie si nici un bec la bord nu se aprinde,nu stiu care sig.este,am controlat vizibil.mentionez am un hyunda accent,benzina din 2000 patru usi>> eu nu am inteles ce nevoie ai, sincer.

hiiiiiii
Dannyboy

Unread post by Dannyboy »

Presupun ca daca citeai in manual ai fi gasit semnificatia fiecarei sigurante. Apropo de bunavointa...
Si daca tot s-a adus vorba de nepasare, sa ma ierti ca atunci cand sunt plecat din tara nu sunt atent la problemele dumitale sau ale forumului. De dat cu barda ne pricepem al dracului, mai ales daca ne arde la lingurica.
Si tot la capitolul nepasare, nu te-am vazut sa raspunzi la problemele altor colegi de-ai dumitale de forum. E clar ca nu te ardea la aceeasi lingurica...
Post Reply