Bună ziua, tuturor!
De ceva vreme încoace am sesizat că motorul sau cutia vibrează destul de tare și implicit vibrează toată mașina, la accelerare în treptele superioare (cel mai tare treptele 3, 4, 5), când accelerez de pe la 1500 de ture în sus până pe la 2300. Asta se întâmplă doar în mers, nu la accelerarea pe loc. Și parcă motorul nu mai are aceeași putere să tragă, cum era înainte în aceleași condiții de exploatare.
Aveți vreo idee ce ar putea fi?
Vibrații motor, caroserie
-
mihaigherasim
- Membru

- Tipul: i30
- Capacitatea cilindrică: 1.6
- Combustibil: benzina
- Anul fabricaţiei: 2008
-
mihaigherasim
- Membru

- Tipul: i30
- Capacitatea cilindrică: 1.6
- Combustibil: benzina
- Anul fabricaţiei: 2008
Re: Vibrații motor, caroserie
Aaa, și încă un lucru observat, la accelerare în aceleași condiții, motorul scoate un sunet ... ciudat. De parcă ar fi "strâns de gât", parcă ar scăpa aer pe undeva. Dar doar în sarcină, în mers. Pe loc, totul sună ok. Nu vibrații, nu zgomote ciudate ... În plus iar a crescut consumul, destul de multișor.
Vă rog să vă dați cu părerea. La servis mi se spune "așa face el". Degeaba le spun că nu făcea așa înainte, că... nah, degeaba. Nu mă cred. Și nici nu vor să iasă cu mine în test.
Vă mulțumesc și apreciez orice răspuns sau părere.
O zi frumoasă!
Vă rog să vă dați cu părerea. La servis mi se spune "așa face el". Degeaba le spun că nu făcea așa înainte, că... nah, degeaba. Nu mă cred. Și nici nu vor să iasă cu mine în test.
Vă mulțumesc și apreciez orice răspuns sau părere.
O zi frumoasă!