Radare
- ilie_v
- Membru Platina

- Tipul: Accent
- Capacitatea cilindrică: 1399
- Combustibil: Benzina
- Anul fabricaţiei: 2008
- Status: "Education is the most powerful weapon which you can use to change the world."
Radare
Salutari,
Azi au anuntat la radio ca vor fi scoase la treaba toate radarele cele noi... si chiar m-am intalnit cu unul intr-o localitate in drumul spre Targoviste... mare noroc - l-a halit pe tipul care tocmai m-a depasit si cu ocazia asta am franat si eu zdravan (de pe contrasens venea MCV-ul).
Atentie mare oriunde va deplasati!!!!
Azi au anuntat la radio ca vor fi scoase la treaba toate radarele cele noi... si chiar m-am intalnit cu unul intr-o localitate in drumul spre Targoviste... mare noroc - l-a halit pe tipul care tocmai m-a depasit si cu ocazia asta am franat si eu zdravan (de pe contrasens venea MCV-ul).
Atentie mare oriunde va deplasati!!!!
-
Dannyboy
Re: Radare
Ai avut bafta! Sfat: dotati-va cu statii CB, pe langa atentionarile colegilor, mai aveti parte si de amuzament.
- eco_ionut
- Membru Platina

- Tipul: Logan
- Capacitatea cilindrică: 1,5l
- Combustibil: Motorina
- Anul fabricaţiei: 2006
Au anuntat azi dimineata la stiri ca azi au scos 650 radare pe sosele, dintre care 100 pe ruta Bucuresti - Constanta 
- ilie_v
- Membru Platina

- Status: "Education is the most powerful weapon which you can use to change the world."
Cel pe care l-a prins avea o antena > 1m inaltime...Dannyboy wrote:Ai avut bafta! Sfat: dotati-va cu statii CB, pe langa atentionarile colegilor, mai aveti parte si de amuzament.
- eco_ionut
- Membru Platina

Nu este 100% sigura metoda cu statii CB dar cred ca merita incercata. Eu cred ca o sa cumpar una la salariul urmator. Sa vedem.
-
Gladiator
Mare atentie si la statiile CB montate pe masini.......ca sunt destui asa zisi colegi de trafic...
, care spun ca drumul este liber......si te vaneaza cei cu cascheta alba.
La mine la servici.....am colegi conducatori auto..... care au luat-o...
Deci mare atentie......
La mine la servici.....am colegi conducatori auto..... care au luat-o...
Deci mare atentie......
- ilie_v
- Membru Platina

Am intalnit zilele astea o gramada de situatii cu radare noi pe MCV-uri in mers... deci prudenta maxima si mers cat mai regulamentar (azi pe E85 nu era macar un radar la panda cum stateau pana mai ieri, ci in miscare)
- flomar
- Membru Argint

- Capacitatea cilindrică: 1,5
Da. Si sunt ale naibii de precise. Au fost verificate cu instalatia prin satelit a celor de la emisiunea "Automobiletv". Precizie la zecimala
Aparatura celor de la Automobiletv este omologata in Europa si in SUA, asa ca...
Am mai retinut ca daca sunt 4 radare in cascada si te prind toate platesti 4 amenzi
Am mai retinut ca daca sunt 4 radare in cascada si te prind toate platesti 4 amenzi
- Bog54
- Membru Platina

- Tipul: i30
- Capacitatea cilindrică: 1,6/122 CP
- Status: Omul de serviciu
la cum merg unii, există posibilitatea să nu mai ajugă la al 4-leaflomar wrote:...Am mai retinut ca daca sunt 4 radare in cascada si te prind toate platesti 4 amenzi
- eco_ionut
- Membru Platina

Politia isi restrange activitatea. http://www.automarket.ro/stiri/politia- ... 33232.html
-
Dannyboy
In urmatoarele localitati limita de viteza s-a majorat la 70 km/h.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Acc3nt
- Membru Argint

- Tipul: Ioniq 5
- Capacitatea cilindrică: 0000
- Combustibil: Electric
- Anul fabricaţiei: 2021
Ce imbecili frate
Daca examinati localitatile din judetul Constanta o sa observati ca toate, dar absolut TOATE, sunt cele de pe traseul Cernavoda - Constanta DAR au uitat 1 (una) singura <Satu Nou> este ultimul sat inainte de Medgidia, are 2 km tot (de la intrare la iesire). Aici de ce nu au majorat limita ??
Pe mine nu ma deranjeaza foarte tare, in acest sat locuieste soacra-mea si eu oricum ma opresc aici si in drum spre mare si la intoarcere, eu nu o sa folosesc niciodata toata autostrada A2.
Dar asa ca idee de lucru in Romania.
Niste imbecili
Daca examinati localitatile din judetul Constanta o sa observati ca toate, dar absolut TOATE, sunt cele de pe traseul Cernavoda - Constanta DAR au uitat 1 (una) singura <Satu Nou> este ultimul sat inainte de Medgidia, are 2 km tot (de la intrare la iesire). Aici de ce nu au majorat limita ??
Pe mine nu ma deranjeaza foarte tare, in acest sat locuieste soacra-mea si eu oricum ma opresc aici si in drum spre mare si la intoarcere, eu nu o sa folosesc niciodata toata autostrada A2.
Dar asa ca idee de lucru in Romania.
Niste imbecili
-
Dannyboy
Am gasit un articol legat de functionarea radarelor precum si de utilitatea detectoarelor de radar.
- ilie_v
- Membru Platina

- ilie_v
- Membru Platina

http://www.promotor.ro/masini-noi/news/ ... ne-8298402
O echipă formată din reprezentanţi ai Ministerului de Interne, ai Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Transportului vor pregăti un cadru legal de funcţionare a raderelor fixe, la solicitarea Poliţiei Rutiere.
O echipă formată din reprezentanţi ai Ministerului de Interne, ai Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Transportului vor pregăti un cadru legal de funcţionare a raderelor fixe, la solicitarea Poliţiei Rutiere.
- flomar
- Membru Argint

- Capacitatea cilindrică: 1,5
Da, informatia are ceva vechime. Stiu de ea de pe forumurile legate de GPS-uri, unde crease oareshce rumoare.
In schimb tocmai ce mi-a zis sotia ca Politia Rutiera va trece de la 1 Ianuarie 2012 in subordinea autoritatilor locale, sau ceva de genul, si ca amenzile vor fi incomparabil mai mari.
Nu luati informatia ad litteram, nu prea sunt atent cand imi vorbeste sotia. Tot am impresia ca e de la radio...
In schimb tocmai ce mi-a zis sotia ca Politia Rutiera va trece de la 1 Ianuarie 2012 in subordinea autoritatilor locale, sau ceva de genul, si ca amenzile vor fi incomparabil mai mari.
Nu luati informatia ad litteram, nu prea sunt atent cand imi vorbeste sotia. Tot am impresia ca e de la radio...
- ilie_v
- Membru Platina

sistemul de supraveghere audio-video
Obişnuiţi să traversaţi prin loc interzis sau să staţionaţi neregulamentar cu mașina? Începând de luna viitoare ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte să încălcaţi vreo regulă de circulaţie pentru că Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti (PLMB) vă va monitoriza acţiunile de pe stradă, prin intermediul unui sistem audio-video. Înregistrările vor fi folosite ca probe.
PLMB a achiziționat un obiectiv funcţional de supraveghere audio-video rutieră, în valoare de 2,099 milioane lei fără TVA. Este vorba de un obiectiv funcţional complex, de ultimă generaţie, pentru monitorizarea traficului rutier, compus din: 20 subsisteme car-video de mici dimensiuni pentru filmare din şi de pe autoturismele Dacia Duster ale PLMB, 10 subsisteme man-video pentru înregistrare audio-video din mişcare, un subsistem de stocare şi un subsistem de protecţie.
Obişnuiţi să traversaţi prin loc interzis sau să staţionaţi neregulamentar cu mașina? Începând de luna viitoare ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte să încălcaţi vreo regulă de circulaţie pentru că Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti (PLMB) vă va monitoriza acţiunile de pe stradă, prin intermediul unui sistem audio-video. Înregistrările vor fi folosite ca probe.
PLMB a achiziționat un obiectiv funcţional de supraveghere audio-video rutieră, în valoare de 2,099 milioane lei fără TVA. Este vorba de un obiectiv funcţional complex, de ultimă generaţie, pentru monitorizarea traficului rutier, compus din: 20 subsisteme car-video de mici dimensiuni pentru filmare din şi de pe autoturismele Dacia Duster ale PLMB, 10 subsisteme man-video pentru înregistrare audio-video din mişcare, un subsistem de stocare şi un subsistem de protecţie.
- andreiusca
- Membru Platina

- Tipul: i10
- Capacitatea cilindrică: 1,1
O sa fiu mai atenta.. mai ales daca vreau sa ma schimb in masina, ca cine stie ce filmeaza astia