Alt motiv de bucurie este ca Stefan, adica Flamingo Jr. tocmai a implinit 7 ani. Nu-mi vine sa cred cat de repede au trecut anii si cand s-a facut ditamai galiganul.
Colţul Bucuroşilor
- Flamingo
- Membru

- Tipul: i10
- Capacitatea cilindrică: 1,1
- Combustibil: Benzina
- Anul fabricaţiei: 2008
Colţul Bucuroşilor
Sunt pe punctul de a cumpara un teren pe langa Bucuresti, Sabareni, mai sus un pic de Chitila. E vorba de 642 mp.
:ha: Miercuri semnam actele. Cand se va incepe constructia, nu stiu sa va spun, dar sunt bucuros...
Alt motiv de bucurie este ca Stefan, adica Flamingo Jr. tocmai a implinit 7 ani. Nu-mi vine sa cred cat de repede au trecut anii si cand s-a facut ditamai galiganul.
-
Dannyboy
Re: Colţul Bucuroşilor
sa fiti sanatosi cu toti. Daca se poate, poti spune cat a costat terenul?
- Flamingo
- Membru

Terenul a costat, ma rog, costa 7700 euro (642 mp), din care undeva pe la 500 mp sunt cosnstruibili, restul reprezentand cota parte din drumul de acces... drum de servitute sau com s-o numi el. O porcarie, stiu, dar asta e legea in Romania. Per ansamblu noi am dat 12 euro / mp, dar practic el a costat 15,4 euro / mp ca repet, ne putem folosi la constructie doar de aia 500 mp.
Scuzati incoerenta, nu prea le am cu terenurile. Abia acum invat, sunt la inceput... ce stiu eu "negru pe alb", este ca azi am dat avansul si miercuri semnam actele finale ca atunci iese si caietul de sarcini.
Scuzati incoerenta, nu prea le am cu terenurile. Abia acum invat, sunt la inceput... ce stiu eu "negru pe alb", este ca azi am dat avansul si miercuri semnam actele finale ca atunci iese si caietul de sarcini.
-
Raluca
- Membru

- Tipul: i30
- Capacitatea cilindrică: 1,6
Felicitari si pentru Stefan multi ani traiasca!
- ilie_v
- Membru Platina

- Tipul: Accent
- Capacitatea cilindrică: 1399
- Status: "Education is the most powerful weapon which you can use to change the world."
Felicitari si pentru achizitie si pentru junior (sa va traiasca si sa va bucurati impreuna de micile sau mai marile bucurii specifice varstei)....
Oare cine o mai fi implinit anul asta 7 ani???
In curand o sa apara diverse colturi... al morocanosilor, al rautaciosilor .... 
- Flamingo
- Membru

Multumesc oameni buni, multumesc!!!! 
- Bog54
- Membru Platina

- Tipul: i30
- Capacitatea cilindrică: 1,6/122 CP
- Status: Omul de serviciu
Eu sunt bucuros că sunt bucuros şi mă bucuroşiţi şi pe mine când vă văd bucuroşi. 
- Rica
- Membru Platina

- Tipul: xantia
- Capacitatea cilindrică: 1600
- Combustibil: benzina
- Anul fabricaţiei: 1994
multumesc dragi tovarasi ca azi ati intrat in numar mai mare si ati pierdut mai mult timp pe forum
nu de alta dar se vede ca incepe sa se miste treaba si imi trece si mie ziua mai repede,ziua de munca
nu de alta dar se vede ca incepe sa se miste treaba si imi trece si mie ziua mai repede,ziua de munca